top of page
Millhouses

Jouw woning snel verkopen?

Wij vinden de juiste koper!

√ Een reële waardebepaling

√ Scherpe makelaarskosten

√ 100% tevredenheid

√ Snel handelen, snel verkocht

 

 

 

Jouw persoonlijke begeleider

Je zou denken dat je tegenwoordig je huis makkelijk met flinke winst verkoopt, toch zitten hier haken en ogen aan. Daarom is het verstandig om Verkoopmakelaar Bas in te schakelen. Wij kennen de wispelturige huizenmarkt en de lokale makelaars waar kopers zich inschrijven. Uiteraard regelen we alles voor zeer gunstige makelaarskosten.

Beste prijs, gunstige voorwaarden

Onderhandelen is een kunst dat wij naar jarenlange ervaring tot in de puntjes beheersen. Om te beginnen bepalen we een goede vraagprijs door een gratis waardebepaling uit te voeren. Daarbij kijken we ook wat andere huizen in de buurt opbrengen. Maar bij het verkopen van een huis komt meer kijken dan alleen de verkoopprijs. Er moet bijvoorbeeld ook onderhandeld worden over het moment van overdracht of de eventuele ontbinding van de aankoop als de financiering niet rondkomt. Hoe doen wij dat?

Voorkom misstappen

Huizen kopen en verkopen is iets wat wij dagelijks doen. Onze ervaren verkoopmakelaars nemen graag alle rompslomp uit handen. Zo weet je zeker dat je geen kleine lettertjes over het hoofd ziet in de voorlopige

koopovereenkomst. Belangrijk want het verkeerd inschatten van contractuele afspraken kan vervelende juridische gevolgen hebben. Onze ervaren verkoopmakelaars leggen je duidelijk uit waar je op moet letten en voorkomen daarmee misstappen.

Neem vrijblijvend contact op

​De verkoopmakelaars van Makelaar Bas zijn ervaren en ambitieuze vakmensen met een no-nonsense aanpak. Ze houden van een transparante en daadkrachtige werkwijze en staan bekend om de vlotte manier van communiceren. Neem vrijblijvend contact op door je adresgegevens in te vullen. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook.

Dit is hoe je verkoopt met Bas

Meld je aan

pen.png

Vul je adresgegevens in via ons formulier.  En wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een persoonlijke ontmoeting in te plannen.

Ontmoeting

telephone.png

Na telefonisch contact, plannen we een ontmoeting in. Hierbij bekijken we de woning en de potentiële waarde.

De waarde

money.png

Als wij de woning bekeken hebben ontvangen je binnen 48 uur een waardebepaling van jouw woning.

Verkocht

sold.png

Ben je akkoord met ons voorstel? Dan gaan wij je huis verkopen!

Koop form
aranprime-KbytCpI1i5I-unsplash.jpg

Even op een rijtje:

√ Een reële waardebepaling voor jouw huis

√ Woning wordt binnen 24 uur aangemeld

√ Kosteloos traject, No cure no pay

√ Zekerheid, de beste kandidaten voor je huis

√ Mogelijkheid tot aanpassingen van advertentie

Stuur een gratis waardebepaling van mijn huis

bottom of page