top of page

HET BAS TEAM

Dit is Bas

(Verhuur)makelaar Bas doet het anders. Ons team van enthousiaste en gedreven professionals staat garant voor persoonlijke aandacht en korte lijnen. Wij brengen samen jouw woonwensen in kaart en regelen bezichtigingen die daarop aansluiten. We maken duidelijke afspraken met de aanbieder en checken het huurcontract of koopcontract voor jij die tekent. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Onze missie

De huizenmarkt is continu in beweging. Daarom werken wij flexibel en daadkrachtig om snel resultaat te behalen. Zodra er iets geschikts beschikbaar komt ben jij de eerste die het weet. Wij staan voor een snelle, heldere en duidelijke communicatie. No-nonsense, doelgericht en betrokken. Door deze werkwijze hebben al veel klanten snel een woning kunnen huren,verhuren of kopen.

sebasje%2020198_1_edited.jpg

Sebastiaan

Founder/Makelaar

Als makelaar ontmoet ik veel verschillende mensen en zie ik talloze panden. 

Dat maakt dit werk zo leuk en dynamisch. Met mijn tientallen jaren ervaring als

makelaar bij verschillende makelaarskantoren ken ik de vastgoedmarkt erg goed.

 

Het verkopen, aankopen of verhuren van een juiste woning passend bij het profiel van de cliënt is een van de belangrijkste onderdelen van mijn werk. Door middel van open, duidelijk en eerlijke communicatie zorg ik ervoor dat dit proces snel en soepel verloopt.

marc foto_edited.jpg

Marc

Aanhuurmakelaar

Door mijn enthousiasme voor het vak en een eerlijke aanpak zorg ik voor een prettige beleving en een optimaal resultaat. Om aan de wensen van de klanten te voldoen ga ik tot het uiterste en wordt het proces van A tot Z verzorgd. Hier haal ik energie uit en geniet ik volledig van de samenwerking.

 

Met een voorliefde voor de mooie stad Den Haag en mijn brede netwerk weet ik snel de leukste woningen te vinden. Dit in combinatie samen met de klant optrekken voor het beste resultaat vind ik geweldig. Dit voer ik uit met passie en gedrevenheid.

Persoonlijke foto flyer 2022-08-10 205131_edited.jpg

Johan

Aanhuurmakelaar

Met integriteit en kennis van zaken help ik je met hetgeen wat je nodig hebt. Zoek je een woning of wil je jouw huis verkopen/verhuren? Ik geef je service op maat. In een snel kwalitatief traject met goede communicatie, zorg ik dat jouw doel behaald wordt.

 

Mijn achtergrond als vastgoedontwikkelaar heeft ervoor gezorgd dat ik van alle facetten in de vastgoedsector kennis heb. Dit stelt mij instaat om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn!

helen website_edited.jpg

Helen

Registermakelaar/taxateur

Ik ben geregistreerd NVM-makelaar en taxateur en reeds 25 jaar met veel plezier werkzaam in de makelaardij. Ik hou van de diversiteit aan mensen en woningen van een klein appartement tot een riante villa. Als aankoop- en verkoopmakelaar neem ik je mee in je zoektocht. Ik kijk met een objectieve blik naar je wensen en geef advies over woningen en locaties waar je zelf misschien niet eerder aan hebt gedacht.

 

Ik begeleid je in het totale traject, of het nou gaat om verkopen of aankopen van een woning, het controleren van de overeenkomst en de gemaakte afspraken tot de eindinspectie en sleuteloverdracht van je nieuwe woning ik sta je in alle aspecten bij. 

 

Zien we elkaar snel?

Sem3_edited.jpg

Sem

Verhuur adviseur

Eerlijk en oplossingsgericht denken zijn twee eigenschappen die ik erg belangrijk vind. Graag ga ik met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Zelf ben ik woonachtig in Amsterdam en weet ik als geen ander wat voor moois deze stad te bieden heeft.

 

Met mijn achtergrond in het theater speelde de verbeelding altijd een grote rol. Hierdoor kan ik me goed inbeelden wat een woning te bieden heeft, en welke mogelijkheden dit geeft. Ik ben een persoon waar u op kunt vertrouwen en door mijn persoonlijke werkwijze vind ik snel de juiste woning waar u het gevoel van thuis komen heeft.

merel_edited.jpg

Merel

Verhuur adviseur

Onze klanten helpen en begeleiden bij het aanbieden van hun woning is waar ik elke dag weer voor ga. Door mijn ervaring in de hospitality

is het mijn tweede natuur om jullie zo goed mogelijk van

dienst te zijn. Ik haal mijn voldoening uit het helpen vinden van een passend (t)huis.

unnamed.png

Nicole

Vastgoed adviseur

Ik bied jou een professionele oplossing om de juiste woning te vinden of om te verhuren. Omdat ik jaren ervaring heb in de vastgoedsector, ben ik zeer goed bekend op dit vlak.  Ik heb de ambitie om alles zo goed en professioneel mogelijk aan te pakken. Door mijn kennis en gedreven manier van werken zorg ik altijd voor het beste resultaat.

foto_edited.jpg

Martin

Verhuurspecialist

Juist in de huidige tijd zie ik kansen om nog meer van toegevoegde waarde te zijn onze klanten die een geschikte woning zoeken. Met een klantgerichte aanpak ga ik op zoek naar de juiste woning om zo mijn klanten te helpen in

deze moeilijke tijd toch een droomwoning voor hen te vinden.

Daarbij vind ik het belangrijk om in contact te blijven met mijn klanten en door middel van eerlijke en transparante communicatie hen op de hoogte te houden en te begeleiden in het hele proces.

Uiteindelijk is mijn doel: een tevreden klant en ben ik pas tevreden wanneer ik de juiste woning heb gevonden die aan alle eisen voldoet.

ayelt.jpeg

Ayelt

Aanhuurmakelaar

Na mijn studie bedrijfskunde ben ik werkzaam geweest in de financiële wereld. De vastgoedsector sluit hier goed bij aan. Het is een dynamische markt waarin snelheid, gedrevenheid en een persoonlijke klik om de beste maatwerkoplossing te bieden erg belangrijk zijn.

 

Allemaal eigenschappen die ik als kernwaarden uitdraag. Ik sta voor persoonlijk advies en begeleiding van A tot Z. Kundig analyseer ik uw zoekopdracht en ga op alle vlakken voor u op zoek naar de beste deal!

bottom of page